Sistemes de localització de fuites d’aigua

Les fuites d’aigua potable provoquen pèrdues considerables d’un ben tan preuat i escàs com és l’aigua. Aquestes fuites a més es tradueixen en un sobrecost econòmic per a la persona que la pateix. En la majoria dels casos existeixen indicis clars de la ubicació de les fuites (humitats, degoteig).

El problema que sovint plantegen les fuites de les avaries de canonades encastades d’Aigua Calenta Sanitària (A.C.S.) o Aigua Freda Sanitària (A.F.S.) és que els indicis de la fuita d’aigua no es manifesta de cap manera. No existeixen humitats que puguin indicar-nos que existeix una pèrdua d’aigua.

La fuita d’aigua en aquests casos es detecta normalment per un consum excessiu d’aigua el dia que rebem la factura de l’aigua.

En els casos que no existeixen indicis d’humitat és recomanable utilitzar els sistemes de localització d’avaries abans de començar a obrir sòls o parets de manera aleatòria a la cerca de la fuita d’aigua.

Conèixer el punt exacte de l’avaria abans de començar a obrir sòls o parets és fonamental i gràcies als sistemes de localització d’avaria podem ajudar-li.

Mitjançant equips de localització acústica o de localització per gas traçador podem determinar el punt exacte de la seva instal·lació de A.C.S. o A.F.S que presenta un trencament sense necessitat d’haver de trencar sòls o parets.

 

 

 

Equips de localització d’averies  

  • Geòfon
  • Equip Gas traçador
  • Càmara termogràfica
WeCreativez WhatsApp Support
? Hola!