Qui som

MÉS de 1.200 actuacions el 2015, més de 1.500 el 2016, i més de 1.700 actuacions el 2017

Comptem amb un gran equip de professionals en totes les àrees (lampista, electricista, fuster, etc..), la qual cosa garanteix la nostra qualitat i capacitat de resposta al que cal afegir que estan dotats amb el material i eines necessàries per poder dur-les a terme. El nostre servei integral l’allibera de buscar professionals a les diferents sectors, ja que estem dotats amb els professionals adequats per a cada especialitat, la qual cosa garanteix un treball de gran qualitat. El nostre compromís professional dóna absoluta prioritat a la satisfacció dels nostres clients i els seus assegurats que és estendard del nostre objectiu principal.

EL NOSTRE INSTRUMENT DE GESTIÓ

Per incrementar l’eficàcia, reduir el temps i cost de les nostres reparacions tenim les eines necessàries per satisfer els nostres clients. Augmentant així la seva fidelitat la qual es veu recompensada, pel gran tracte humà atorgat als nostres clients. Els que estan recolzats en tot moment des de l’inici de la nostra gestió fins al moment que aquesta quedi resolta.

SOLUCIÓ INTEGRAL

A Serveis Vilanova estem a la seva disposició per a feines d´urgència com electricitat, lampisteria. Permanentment estem en contacte amb els nostres professionals, tant en les reparacions com en el moment de sol·licitar una gestió. Aquestes solucions reporten a les parts implicades un ràpid desenvolupament al moment de prendre decisions les quals es tradueixen en temps de reducció del cicle de reparació, el que és igual a eficiència i rapidesa, augmentant la satisfacció del client, qui a partir del moment d’acceptar la nostra gestió estarà en contacte amb el nostre equip qui donarà suport, assessorament i solució a totes les seves inquietuds.

EL QUE ELS NOSTRES CLIENT OPINEN DE NOSALTRES

Molt profesionals, ràpids i econòmics.
jordi contreras
5/5 estrelles
Positivos: Profesionalidad Muy profesionales i rápidos muchas gracias por vuestro servicio
Joselu G
5/5 estrelles
Positivos: Calidad, Capacidad de respuesta, Profesionalidad, Puntualidad, Valor Muy profesional. Atento y eficaz.
Frederic Silva
5/5 estrelles
Correcte: Van solucionar problema fuita aigua un diumenge d'agost. Comunitat Propietaris Rambla Castell. Preu correcte
Jordi vidal
5/5 estrelles

TREBALLEM AMB MOLTES ASSEGURADORES PER A SINISTRES DE LA LLAR

WeCreativez WhatsApp Support
? Hola!